Mobiel: 0031-6-24232685   info@creatievewebsite.eu

Blog Post

Carlo maakt van de situatie een deugd

Carlo maakt van de situatie een deugd

Ook van deze hobby een beroep maken.

Van zijn hobby koken heeft Carlo 40 jaar geleden zijn beroep gemaakt. De gedrevenheid van Carlo Straver kent weinig grenzen. Deze ondernemer wed eigenlijk nooit op 1 paard. In de afgelopen 30 jaar heeft Carlo eigenlijk nooit stil gezeten. In 2000 toen de ‘euro’ eraan kwam en de keuze, of hij met zijn succesvolle bedrijf ‘De Harlekijn’ een grote groei door ging maken of verkopen, was de keuze op gevoel gemaakt en zijn intuïtie liet hem niet in de steek. Ondernemen op gevoel is soms lastig en brengt af en toe een risico met zich mee. Alleen  ondernemen met je ratio in het vizier brengt ook soms onzekerheid.

Nu in deze tijd van bijzondere omstandigheden zijn de zekerheden ook ver te zoeken. ‘Geen angst, het komt goed’ is het motto wat Carlo tot nieuwe inzichten brengt. In de afgelopen 30 jaar heeft hij altijd hobbymatig websites gemaakt voor zichzelf en voor anderen. Meestal voor bekenden die een website wilde voor een kleine onderneming een hobby of vereniging. Met de intrede van het huidige CMS ofwel zelf je websites aanpassen via WordPress of ander systeem heeft hij zich deze discipline eigen gemaakt en de afgelopen 10 jaar daar veel in verdiept.

Tijd voor een nieuwe stap

Nu na ongeveer 30 websites verder, zet hij de stap om voorlopig naast de kookworkshops, zich op de markt te begeven van de professionele websiteontwerpers voor het midden- en kleinbedrijf en zzp’ers. Vooral die laatste groep groeit en heeft ook zeker behoefte aan een mooi visitekaartje in de vorm van een logo, website, naamsbekendheid en een groter netwerk. Carlo biedt ook naast deze mogelijkheden ook een extra service aan startende ondernemers om te kunnen sparren en brianstormen hoe je beter kunt ondernemen en waar je op dient te letten. Met een schat aan ervaring doet hij dat met ‘hart en ziel’.

De kosten kunnen binnen de perken blijven en een passende offerte voor diverse soorten websites of webshops wordt secuur gemaakt. Mocht je interesse hebben, neem dan contact op met Carlo en hij geeft je graag advies.

ball ball shaped blur color

Related Posts