Mobiel: 0031-6-24232685   info@creatievewebsite.eu

Facebook Box voor Le Vieux Boulanger

Le Vieux Boulanger

Le vieux Boulanger chambres d’hotes in Saint-Priest-la-Roche

Wij zijn Carlo en Pauline en hebben een gezellig huis op een fijne plek midden in Frankrijk. De oude bakkerij van Saint-Priest-la-Roche is door Carlo eigenhandig verbouwd en omgetoverd tot een sfeervol gastenverblijf ‘Le Vieux Boulanger’.

Gedurende de zomermaanden is onze chambres d’hôtes (gelegen in het departement Loire) vanaf mei tot oktober geopend. Daar verwelkomen we graag onze gasten om ze te laten genieten van al het goede van het Franse leven!
“Le vieux Boulanger” bevindt zich in een oud pand uit 1840 en ligt in de de rustige dorpskern van Saint-Priest-la-Roche.
Het is een landelijk gebied langs een doorgaande route naar het zuiden, in een bosrijke omgeving, tussen de heuvels, dicht bij een rivier, in de buurt van een meer: Lac de Villerest. Dit prachtige gebied bevindt zich op de grens tussen het gastronomische Bourgogne en de rijke wijngebieden van de Beaujolais. Saint-Priest-la-Roche ligt in de buurt van de Franse stad Roanne. Lyon  en Clermont-Ferrand zijn de dichtstbijzijnde internationale luchthavens. Het dichtstbijzijnde treinstation is in Roanne. Ca. 950 km vanaf Utrecht.
Saint-Priest-la-Roche ligt aan de Loire, midden in het Franse platteland, la campagne.
Met al zijn schoonheid en rust is dit een ideale plek om te overnachten. De heuvelachtige omgeving is ideaal voor wandelaars, fietsliefhebbers en hobby fotografen. De omliggende pittoreske dorpjes en stadjes bieden veel mogelijkheden voor diverse tripjes. Je kunt vanuit Le Vieux Boulanger makkelijk meerdere dagen rondtrekken en er zijn vele bezienswaardigheden. Op de pagina “Omgeving”, staat nog meer informatie.
Doorreisarrangement
Voor vakantiegangers die op doorreis zijn en tijdens de drukke zomermaanden over de Route du Soleil reizen en de stad Lyon willen vermijden ligt Le Vieux Boulanger zeer gunstig. Vanaf Saint-Priest-la-Roche bent je snel bij de snelweg naar St. Etienne om daar de Route du Soleil weer te volgen richting Zuid- Frankrijk of Spanje. Onze gasten kunnen iedere avond aanschuiven aan onze table d’hôte. Wij serveren een heerlijk 4-gangen menu, bereid met mooie verse Franse producten en kruiden uit eigen tuin.
Bienvenue in Saint-Priest-la-Roche!
Carlo Straver en Pauline Teeuwissen

Le Vieux Boulanger Facebook